EKO FIŽOL ADZUKI ZA KALJENJE

Fižol Adzuki spada med stročnice in je temno rdeče barve, ki med namakanjem rahlo zbledi.

 

Kalčki fižola Adzuki imajo zelo blag okus, zaradi česar jih lahko uporabljamo v različnih sladkih, slanih, kislih in pekočih jedeh.

Primerni so kot sestavina solat, juh, omak itd.

*seme dobro operemo
*namakamo 8-12 ur
*spiramo 2-3x dnevno
*čas kaljenja: 2-4 dni
*seme:kalčki = 1:2

*Če je možno, kalimo v temi. Na svetlobi lahko kalimo le dokler niso kalčki veliki približno 1 cm.

*Za kaljenje so primerni različni kalilniki, najbolj priporočamo kalilne vrečke in kozarce.

*Kalčke lahko v hladilniku shranjujemo do 6 tednov.

*Primerni so tudi za presnojedce, saj jih pred uporabo NI potrebno termično obdelati.

 

V izdelku je možna prisotnost gorčice v sledeh.

 

Uporabno najmanj do:

500g: 30/04/24

1kg: 30/04/24

5kg: 30/04/24

 

Ob nakupu 25kg pakiranja se zaračuna dodatnih 6€ za dostavo preko GLS po Sloveniji. Za dostavo v tujino se strošek transporta preračuna individualno. Pri osebnem prevzemu ni dodatnega stroška dostave.

 

 

Priporočamo tudi

    EKO RUKOLA ZA KALJENJE
    Cena z DDV:
    od 2,20 €
    EKO GRAH ZA KALJENJE
    Cena z DDV:
    od 2,20 €
    EKO ČIČERIKA ZA KALJENJE
    Cena z DDV:
    od 2,20 €
    AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih