Splošni pogoji članstva v Mali šoli eko vrtnarjenja

 

 1. Organizator

Organizator Male šole eko vrtnarjenja (v nadaljevanju: šola) je podjetje Amarant kooperativa d.o.o., Golišče 3, 1281 Kresnice (v nadaljevanju: organizator)

 1. Član

2.1. Član šole je posameznik, ki se včlani vanjo in s tem pridobi bonitete, ki so objavljene v času včlanitve. Član je lahko fizična oseba, starejša od 18 let ali pravna oseba. V kolikor je član pravna oseba, mora to navesti ob včlanitvi.

2.2. Imetnik jamči za pravilnost in resničnost podatkov, ki jih ob včlanitvi posreduje organizatorju. Organizator ne odgovarja, če mu član posreduje netočne, napačne ali tuje podatke.

 1. Včlanitev
  1. 1. Preko e-trgovine na www.amarant.si

Včlanitev je možna preko nakupa članstva v e-trgovini na spletnem naslovu www.amarant.si. Ob tem lahko vsak kupec zakupi 1 članarino na nakup, članstvo pa se nanaša na naslovnika računa. V kolikor želi kupec zakupiti članarino za drugo osebo, mora imetnik članstva izpolniti pristopno izjavo.

 1. 2. Preko pristopne izjave (osebno)

Včlanitev je možna tudi preko izpolnitve pristopne izjave v kateri od poslovnih enot organizatorja. Pogoj za aktivacijo članstva je plačilo članarine.

 1. Trajanje članstva

Članstvo v šoli se vklopi v največ 1 delovnem dnevu po prejemu plačila članarine in traja 1 leto od pričetka. V primeru podaljšanja članstva pred potekom, se članstvo avtomatsko podaljša za 1 koledarsko leto od dneva poteka.

Ob vklopu ali podaljšanju članstva član prejme potrdilo, na katerem so:

 • Članska številka
 • Ugodnosti in vsebine, ki mu jih članstvo omogoča
 1. Identifikacija člana – koriščenje ugodnosti
  1. 1. Na fizičnih prodajnih mestih

Vsak član ob včlanitvi prejme člansko številko. S to številko lahko koristi ugodnosti (popusti, akcije) na fizičnih prodajnih mestih. Na koriščenje članskih ugodnosti mora prodajalca opozoriti pred zaključkom nakupa.

 1. 2. V spletni trgovini

Član mora biti registriran kot kupec v e-trgovini na www.amarant.si z e-mail naslovom, ki ga je navedel ob včlanitvi. Članske ugodnosti lahko koristi, ko je ob nakupu prijavljen v svoj račun.

 1. Obveščanje o aktivnostih in ugodnostih

Organizator člane šole o aktivnostih in ugodnostih, namenjenih članom šole, posreduje preko:

 • E-mail naslova
 • Zaprte Facebook skupine, namenjene članom
 • Drugih medijev (napisi v poslovalnicah, Facebook stran organizatorja ipd.)

V kolikor član ne želi prejemati obvestil preko e-pošte, mora o tem organizatorja pisno obvestiti na e-naslov narocila@amarant.si.

 1. Obdelava osebnih podatkov

7.1. Točnost podatkov
Članstvo je mogoče pridobiti le pod pogojem, da je član organizatorju na pristopni izjavi ali ob vnosu podatkov v e-trgovini, posredoval naslednje točne osebne podatke, ki se nanašajo nanj: ime, priimek, podatke o prebivališču, elektronski naslov in številko mobilnega telefona. Pri posredovanju podatkov za včlanitev ali pri kasnejših spremembah podatkov lahko vsaka fizična oseba odda le en aktualen elektronski naslov in le eno aktualno številko mobilnega telefona. Posamezen elektronski naslov oziroma posamezna številka mobilnega telefona se v bazi članov  lahko vodi le pri enem članu. Organizator te podatke potrebuje za komuniciranje z imetnikom in pripravo ter posredovanje ponudb in ugodnosti.
     7.2. Spreminjanje podatkov
V primeru, da se pri članu podatki, ki jih je posredoval na pristopnici oz. na kateremkoli obrazcu v zvezi z včlanitvijo, spremenijo, je ta dolžan spremembo sporočiti v roku 30 (tridesetih) dni od nastale spremembe. Spremembo sporoči na e-naslov narocila@amarant.si
     7.3. Uporabniki osebnih podatkov
Organizator osebne podatke članov uporablja le v namene izvedbe šole. Organizator si pridržuje pravico za posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam le v primeru obveščanja ali drugih aktivnosti, direktno povezanih s članstvom.
     7.4. Rok hrambe osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke članov hranil v svoji bazi kupcev. Član lahko kadarkoli po izteku članstva zahteva izbris osebnih podatkov iz baze.

8. Končne določbe

8.1. Ti splošni pogoji so objavljeni na spletni strani www.amarant.si.

8.2. S plačilom članarine se šteje, da se član strinja s temi pogoji.
8.3. Organizator si pridržuje pravico do spremembe ter dopolnitve teh Splošnih pogojev. Člani šole bodo o vseh spremembah teh Splošnih pogojev obveščeni preko spletne strani www.amarant.si. Če član v petnajst (15) dneh od objave spremembe teh Splošnih pogojev ne odstopi od pogodbe, se šteje, da sprejema spremenjene splošne pogoje in ga zavezujejo.
8.4. Morebitne spore med članom in organizatorjem rešuje pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Amarant kooperativa d.o.o., november 2023

 

<- nazaj

AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih