Pogosto zastavljena vprašanja glede naročanja v e-trgovini

 

Q: Kako izberem semena, ki jih želim naročiti?

A: Na podstrani "e-trgovina" izberete skupino izdelkov, ki Vas zanima in v njej poiščete izdelek, ki ga želite naročiti. Kliknete na izdelek in nato v naslednjem koraku izberete količino, ki jo želim naročiti in to tako, da kliknete simbol vozička. Enako ponovite z vsemi artikli.

 

Q: Kako zaključim nakup?

A: Ko izberete vse artikle, ki jih želite prejeti, na vrhu strani v desnem kotu poiščete košarico, kliknete nanjo in kliknete gumb "na blagajno". Tam lahko preverite izdelke, ki ste jih izbrali, preverite količino posameznih artiklov in ko ste zadovoljni z nakupom, kliknete "nadaljuj" in izberete še način dostave in plačila, ter vnesete svoje podatke. Če želite v košarico dodati še kakšen artikel, kliknete "nazaj v trgovino".

 

Q: Naročilo sem oddal/a. Kako vem, da ste moje naročilo prejeli?

A: V kratkem po oddaji naročila Vam bo sistem poslal e-mail s potrditvijo naročila. To pomeni, da smo naročilo prejeli, ne pomeni pa, da smo ga že pregledali in obdelali. Prav tako to ni predračun. Potrditev naročila lahko pregledate in preverite, če so podatki za dostavo, način plačila in izbrani artikli pravilni. Če niso, nam to lahko še pred obdelavo naročila sporočite.

AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si