Organski cvet

Stopnja davka
9,5 %
Cena z DDV:
5,99 €
DODAJ V KOŠARICO

ORGANSKI CVET ORIGINAL

Izdelek Organski cvet naravno in hitro prehranjuje rastline in omogoča bujno cvetenje rastlin. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

 

SESTAVA:  Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 3-4-3. N (skupni dušik) 3 %, NH4  (amonijski) 0,8 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 4 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 3 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,5 %. Vrednost pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

 

DELOVANJE: Naravno in hitro prehranjuje rastline in jim omogoča bujno cvetenje. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

 

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli – tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

 

UPORABA:  Gnojilo uporabljamo za vse vrste cvetočih balkonskih, okenskih, vrtnih in sobnih rastlin, kot so surfinije, pelargonije, bršljanke, fuksije in ostale.  Rastline v vrtu, lončkih in koritih lahko gnojimo v katerem koli mesecu. Za notranje rastline ga uporabljamo tudi v zimskem času. Takrat količino gnojila zmanjšamo za polovico. Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in tako zalivamo rastline. Zalivanje cvetočih rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 78 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode.

 

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

 

TEHNIČNI IN VARNOSTNI PODATKI:  Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij.  Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

Priporočamo tudi
VRTEKS PRITRDILNI KLINI
Cena z DDV:
1,02 €
Uši STOP na vrtnicah
Cena z DDV:
6,23 €
AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si