EKO Ržena polnozrnata moka
Polnozrnata moka iz ekološko pridelane rži se najpogosteje uporablja za peko kruha. Ker se iz ržene moke kruh težje zamesi, zato se peki kruha običajno dodaja kaka druga moka, npr. pšenična polbela moka ali pirina polbela moka. Testo iz ržene moke je temnejše, bolj čvrsto in posebne arome. Kruh iz rži je bolj kompakten in ima daljšo obstojnost ter se ne pokvari tako hitro kot običajni kruh. Rženi kruh je tudi bolj nasiten od navadnega pšeničnega kruha
Sestavine: 100 % polnozrnata ržena moka iz ekološke pridelave
Proizvajalec: Vila natura, Ljutomer
Poreklo: Slovenija
Za pakiranja po 5kg ali več velja daljši dobavni rok - do 7 delovnih dni, o točnem dobavnem roku Vas obvestimo po prejetem naročilu. Prav tako je prevzem rinfuze ali večjih pakiranj v naši trgovini v Trzinu možen le po predhodnem naročilu.
Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka: