EKO Pšenična ostra moka

EKO Pšenična ostra moka

Ostra moka, ki jo uporabljamo za pripravo pizze, focaccie, kruha in podobnih pekovskih izdelkov
Pinterest
Izberite količino v pakiranju
 2,12 €DODAJ V KOŠARICO
1kg2,12 €DODAJ V KOŠARICO

Pšenična ostra moka

 


Ta moka je podobnega tipa kot ostra moka, zato se odlično obnese pri peki kvašenega testa. S posebnim mletjem pšenice dobimo moko tipa ostre moke, ki je po strukturi nekoliko bolj groba oziroma ostrejša od bele mehke moke. Pizza je bolj puhasta z lepim hrustljavim robom.
Moka se dobro obnese tudi za pripravo domačih testenin, svaljkov, njokov ali cmokov. Lahko se tudi dodaja mehki moki pri peki raznega peciva.

Pšenična ostra moka se uporablja za pripravo domače pizze, focaccie, testa za svaljke, njoke ali cmoke. Lahko se dodaja mehki moki pri peki raznega peciva. Idealna je tudi za posip pulta ob pripravi raznega testa..


Sestavine: 100 % pšenična ostra moka iz ekološke pridelave
Shranjujte v suhem prostoru in zaščitite pred toploto in svetlobo.
Poreklo: Slovenija

Priporočamo tudi

    EKO Pšenični zdrob
    Cena z DDV:
    1,41 €
    SIRNI NAMAZ BUČNI EKO
    Cena z DDV:
    3,70 €
    EKO Koruzni zdrob
    Cena z DDV:
    od 1,41 €
    AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih